Skip to main content

LIITY
KUMPPANI-
SEURAKUN-
NAKSI

LIITY KUMPPANISEURAKUNNAKSI

Unelmoimme, että jokaisen seurakunnan jäsenet aktivoituvat evankelioimaan ja elämään lähetyselämää. Jos olet pastori, haluamme tehdä kanssasi yhteistyötä. Seurakuntaa sanotaan nukkuvaksi jättiläiseksi: se on Jumalan muuttavan ja mullistavan työn moottori kaikkialla maailmassa, ja paras on vielä edessä.

KUTSU KIERTUETIIMI
SEURAKUNTAASI!

KUTSU KIERTUETIIMI
SEURAKUN-
TAASI!

TULLAKSENNE YHTEISTYÖSEURAKUNNAKSI THE SENDIN KANSSA TÄYTTÄKÄÄ TÄMÄ LOMAKE. ME OLEMME YHTEYDESSÄ TEIHIN, JOTTA VOIMME MENNÄ YHDESSÄ ETEENPÄIN.

THE SEND kiertuetiimit lähtevät liikkeelle syksyllä 2024. Haluamme kiertueiden kautta rohkaista ja tukea paikallisten seurakuntien toimintaa, sytyttää kristittyjä elämään Jeesuksen todistajina ja toteuttamaan lähetyskäskyä, ja kutsua seurakuntia mukaan THE SEND liikehdintään.

TARJOAMME TEILLE NELJÄÄ KONSEPTIA:

1.THE SEND INFO

Kiertuetiimi tulee mainostamaan THE SEND tapahtumaa ja jakamaan liikehdinnän visiosta seurakunnan tilaisuudessa.

2. THE SEND TILAISUUS

Kiertuetiimi tulee seurakuntaan järjestämään tilaisuuden, joka sisältää ylistystä, opetusta, todistuksia ja kutsun THE SEND tapahtumaan.

3. THE SEND TOUR STOP

Seurakunta isännöi kiertuetiimiä 1-3 päivää, jonka aikana tiimimme tarjoaa opetusta, ylistystä, evankeliointikoulutusta ja valmennusta lähetyskäskyn toteuttamiseen.

4. THE SEND EXPERIENCE
Ennakkotapahtuma järjestetään yhteistyössä paikallisten seurakuntien ja yhteisöjen kanssa isommissa kaupungeissa. Lähetämme ennakkotapahtumaan kansainvälisestä THE SEND yhteisöstä puhujan, ylistysbändin ja tapahtumatuottajan auttamaan tapahtuman suunnittelussa.