Skip to main content

TARINAMME

THE SENDIN tarkoitus on mobilisoida ja aktivoida uusi sukupolvi täyttämään tehtävänsä ja kutsumuksensa Jumalan missiossa.

Kaikki alkoi The Call -rukousliikkeen yhteydessä. Azusa Now -tapahtuman jälkeen joukko johtajia tuli yhteen perustaakseen THE SEND -liikkeen. Näitä johtajia olivat Andy Byrd (Youth With A Mission), Brian Brennt (Circuit Riders), Daniel Kolenda (Christ For All Nations), Michael Koulianos (Jesus Image), Teo Hayashi (Dunamis Movement), Todd White (Lifestyle Christianity) ja Lou Engle (The Call).

Syntyi visio tapahtumasta, jonka onnistumista ei mitattu osallistujien määrällä vaan sillä, kuinka moni aktivoitiin tavoittamaan yksi viidestä lähetyskentästä:

  • (1) Kansat
  • (2) Yliopistot
  • (3) Lukiot
  • (4) Haavoittuvat lapset
  • (5) Paikalliset yhteisöt.

Ensimmäisen tapahtuman aikana Camping World Stadiumilla Orlandossa, Floridassa, oli selvää, että kyseessä ei enää ollut vain tapahtuma vaan liikehdintä. Uusi sukupolvi oli valmis astumaan inspiraatiosta toimintaan. Viime vuosina THE SEND on täyttänyt stadioneita ja areenoita Kansas Cityssä, Brasiliassa ja Norjassa, ja kymmenet tuhannet ihmiset ovat sitoutuneet lähetystyöhön.

Suomessa meidän matkamme alkoi vuonna 2022 THE SEND Norway tapahtumassa. Havahduimme siihen, että meillä on mahdollisuus ja momentum ruohonjuuritason lähetys- ja evankeliointiliikehdintään. Pian meille selvisi, että Helluntaiherätyksen 27. maailmankonferenssi järjestettäisiin Helsingissä vuonna 2025. Pitkien neuvottelujen ja runsaan rukouksen jälkeen tulimme siihen lopputulokseen, että yhteistyö on Jumalan viitoittama polku meille. Yhdessä voimme toteuttaa Jeesuksen antaman tehtävän tavoittaa jokainen kansa, kieli ja heimo meidän sukupolvemme aikana.

Tutustu miten THE SEND on vaikuttanut maailmanlaajuisesti:

20,501

SITOUTUNUTTA TAVOITTAMAAN YLÄKOULUT

22,623

SITOUTUNUTTA TAVOITTAMAAN YLIOPISTOT

51,228

SITOUTUNUTTA TAVOITTAMAAN KANSAT

71,994

SITOUTUNUTTA PAASTOAMAAN

17,921

SITOUTUNUTTA AUTTAMAAN SIJAIS- JA ADOPTIOKRIISISSÄ

5,064

SITOUTUNUTTA TAVOITTAMAAN OMA LÄHIYMPÄRISTÖNSÄ

63,319

SITOUTUNUTTA OPPIMAAN RAAMATTU SYVEMMÄLLÄ TASOLLA

TEE YHTEISTYÖTÄ THE SENDIN KANSSA